Edwin Bouma (53), woonachtig in Oudehaske samen met mijn vrouw Sibrecht en twee zoons Ruben (21) en Werner (19).

Sinds 2009 ben ik trainer/ coach van diverse jeugdteams bij vv Heerenveen. Gedurende deze periode ook 3 seizoenen trainer geweest bij Voetbalschool Noord van Henk en René de Jong in Drachten, 3 jaar voorzitter van de Technische Commissie bij vv Heerenveen en nu alweer een aantal seizoenen actief bij Herder Voetbalschool.

Met veel passie en dynamiek jonge voetballers laten leren in een omgeving waar plezier voorop staat. Constant zoeken naar uitdagingen. Grenzen verleggen. Fouten durven én mogen maken. Meer zelfvertrouwen. Beter worden!

SPORTER
Vroeger in de jeugd heb ik gevoetbald bij LAC Frisia in Leeuwarden. Daarna was ik vele jaren actief wedstrijdzeiler op zowel nationaal en internationaal niveau in de Laserklasse. Tot en met deelname aan 2x EK en 1x WK. In die tijd en ook na mijn actieve periode als wedstrijdzeiler heb ik veel trainingen verzorgd aan wedstrijdzeilers. Daarna altijd veel blijven sporten in sportscholen en wielrennen.

DAARNAAST
Werk ik nu als Manager Sales bij AGC Oosterwolde. Mijn vrouw heeft haar eigen praktijk Fysio Liifs als oedeem- en oncologiefysiotherapeut. Ruben is student Bewegingswetenschappen aan de RUG
en Voetballer bij vv Heerenveen zaterdag 1. Werner student CMD aan de NHL en Voetballer bij Beloften sc Cambuur.