Meiwurkje en Herder voetbalschool gouden team

Op shirts en trainingspakken van spelers en speelsters van Herder voetbalschool staat de naam Meiwurkje. Wat maakt deze combinatie zo goed?

Sinds 2013 is Meiwurkje al hoofdsponsor van Herder voetbalschool. Voor seizoen 2019/2020 is de samenwerking verlengd met opnieuw een jaar. Een heel logische combinatie, meent Rob de Jong, eigenaar van Uitzendbureau Meiwurkje.

Dezelfde “spelregels”

De Jong: ‘Wij sponsoren Herder Voetbalschool omdat Henk en Robert Herder en hun teams ontzettend enthousiast en met passie training geven aan de jeugd. Zij behandelen iedere speler van elk niveau hetzelfde. Meiwurkje heeft diezelfde “spelregels”. Ook bij ons is elke “Meiwurker” uniek en doen wij graag een stapje meer voor onze mensen. Net zoals het team van Herder voetbalschool dit doet.’