Corona maatregelen

Beste spelers en ouders, Vanaf dinsdag 29 september heeft onze Rijksoverheid nieuwe aanvullende richtlijnen afgegeven voor het beoefenen van onze sport. Aan een ieder het dringende verzoek je, naast de algemene richtlijnen, aan onderstaande te houden. 1. Ouders zijn tijdens de trainingen niet meer toegestaan binnen het sportcomplex; 2. De kantine is vanaf heden gesloten; 3. De kleedkamers zijn tijdens de trainingen gesloten. Algemene richtlijnen 1. Indien jij of jullie ouders misschien vinden dat je toch niet moet gaan trainen vanwege de coronavirus, dan begrijpen wij dat. Graag dit melden bij de trainers; 2. Zorg dat er 5 minuten ruimte tussen de aanvang van de trainingen zit. Ga niet langs de lijn staan wachten; 3. Spelers die zich niet houden aan de geldende regels moeten het terrein verlaten; 4. Na de training gaan we als groep tegelijk van het veld en gaan direct naar huis; 5. Stap direct na thuiskomst onder de douche; 6. Houd je aan de richtlijnen gesteld door het RIVM; 7. Indien je niet fit bent, verkouden, keelpijn, koorts of één van deze symptomen, dan zeg je de training af bij de trainers; 8. Ouders/verzorgers brengen en halen hun kinderen naar en van het sportpark, tenzij ze op de fiets komen; Ouders mogen uitsluitend op de parkeerplaats aanwezig zijn. Denk ook hierbij om de onderlinge afstand van 1,5 meter; Wij wensen, ondanks de beperkingen, een ieder veel voetbal plezier! Herder Voetbalschool29 september 2020